Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fjerning av oljetank

Bergans Mekanikk AS har lang erfaring med fjerning av oljetanker og parafinanlegg

Å få fjernet all olje og parafin fra tank kan være krevende, og vi går nøye og systematisk til verks for å sikre at resultatet blir optimalt. Vi er sertifisert for utstedelse av attest på at tanker vi har håndtert er oljefrie. Vi tar oppdrag for kunder i Telemark, Vestfold og deler av Oslo og Buskerud.

Forbud mot oljefyr fra 2020

Fra 2020 vil det ikke lenger være tillatt å benytte oljefyring eller parafin til oppvarming. Derfor kan det allerede nå være lurt å starte prosessen med å få fjernet din oljetank, og bytte den ut med en alternativ oppvarmingsløsning.

Vi fjerner innvendig og utvendig oljetank

Vi fjerner olje- og parafintank som er nedgravd i hagen eller som befinner seg inne i huset. Dersom du har oljetanken nedgravd i hagen forsøker vi, så langt kommunen tillater det, å la tanken ligge der den er. Dette er for å bevare tomten i best mulig stand. Vi fjerner oljen fra tanken ved å grave vi oss ned og åpne den opp, slik at vi kommer ordentlig til for rengjøring. På denne måten har vi full kontroll på at jobben utføres på en forsvarlig måte.

Har du oljetanken inne i huset, tar vi jobben med å få den renset og deponert til godkjent avfallsmottak. Det samme gjelder dersom din kommune krever at nedgravde tanker deponeres. I disse tilfellene står vi selvfølgelig også for tetting av hull etter tanken og fjerning av tankens påfyllingsrør.

Få støtte til fjerning av din oljetank

Enova gir støtte til alle som ønsker å få sin oljetank fjernet. I 2018 er støtten på 6000 kr dersom du ønsker å erstatte din oljetank med en luft-til-luft varmepumpe. Neste år vil summen halveres, før den forsvinner helt i 2020. Det er derfor ingen grunn til å vente med å få erstattet ditt olje- eller parafinanlegg.

For å motta støtte, registrerer du kostnadene for utskiftningen hos Enova. Legg ved dokumentasjon og relevante fakturaer. Du må kunne dokumentere kostnadene knyttet til utskiftningen, og dette gjøres derfor etter at tiltaket er utført.

SKÅNSOM OG SIKKER UTFØRELSE

Vi anbefaler at alle som skal skifte ut eller tømme sin oljetank henter inn en spesialist til å utføre jobben. Tømming av oljetank kan føre til mye søl, og parafinlukten vil sitte igjen i boligen i lang tid. Våre dyktige spesialister har kompetansen og rutinen som kreves for skånsom og sikker fjerning av alle oljerester. Vi monterer også varmepumper, og kommer gjerne med anbefalinger om egnede erstatninger til ditt oljefyr.

Vil du ha mer informasjon om fjerning av oljetank eller parafinanlegg, vil vi gjerne at du tar kontakt.

bilde

bilde

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn